LogoHuijbregtsICT

Werkplekbeheer

Bij werkplekbeheer moet u denken aan het regelen van uw security updates, zodat u zorgeloos en veilig kunt werken via uw apparaat

Werkplekbeheer en ICT-beheer uitbesteden?

Naast dat wij ervoor zorgen dat uw online werkplek altijd werkt en optimaal beveiligd is, verzorgen wij ook uw traditionele werkplek. Bij werkplekbeheer moet u denken aan het regelen van uw security updates, zodat u zorgeloos en veilig kunt werken via uw device. Bovendien werken wij ook uw softwareprogramma’s bij, zodat u altijd de nieuwste versie tot uw beschikking heeft.

Wij schonen uw apparaat op en controleren het systeem op malware en virussen. Huijbregts ICT zorgt ervoor dat uw antivirusscan altijd geüpdatet is, waardoor uw systeem beschermd is tegen virussen. Dit alles doen wij continu volledig geautomatiseerd. U kunt veilig en efficiënt werken en wij ondersteunen u met onze expertise.

Werkplekbeheer

Welk pakket is geschikt voor mij?

Welk pakket het beste past bij uw situatie is onder andere afhankelijk van gewenste onderhoud en de mate waarin u uw ICT zaken uit wilt besteden. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Uw kritieke data veilig stellen is Top Prioriteit voor ons !

Wij staan bekend om onze hoge mate van kennis en expertise als het aankomt op het gegevensbeheer & back-up. Door deze ervaring en expertise weet ons team precies hoe zij jouw gegevens moeten bescherming. Online Back-up van Huijbregts ICT is een betrouwbare back-up-oplossing voor al jouw bedrijfsdata.