LogoHuijbregtsICT

Voip

Uw organisatie en behoeftes kunnen veranderen. Daarom biedt Huijbregts ICT flexibele VOIP oplossingen: IP-telefonie die meegroeit met uw bedrijf. 

Hi-VOIP

Wat is Hi-VOIP

Hi-VOIP is een hosted telefonie-oplossing en biedt een flexibele telefooncentrale in de cloud. Een vaste telefooncentrale op uw locatie is dus niet nodig. Hi-VOIP is makkelijk schaalbaar en u betaalt een vast bedrag per medewerker per maand.

Waarom Hi-VOIP

Naast een flinke kostenbesparing biedt Hi-VOIP standaard veel handige functionaliteiten, zoals wachtmuziek, doorschakeling en een beheer-app. Groeit uw bedrijf en heeft u behoefte aan meer opties? Dan kunt u Hi-VOIP eenvoudig uitbreiden.

Voor Wie?

Hi-VOIP is een schaalbare telefonie-oplossing voor  zzper’s, kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 75 medewerkers. Hi-VOIP staat voor een groot gebruikersgemak en een optimale bereikbaarheid.

– Wij kunnen het beheer van uw telefoniecentrale uit handen nemen, maar faciliteren ook mobiele abonnementen, vast-mobiel integratie en onbeperkt bellen.
– De best mogelijke kwaliteit staat voorop, dus werken wij samen met leveranciers zoals KPN, T-Mobile, Ziggo Zakelijk, Mitel, Cisco, Gigaset en Jabra.
– U hoeft niet meer in een eigen telefooncentrale te investeren, noch heeft u de kosten van het onderhoud ervan. Daarnaast belt u vaak voordeliger via VoIP.
– U bent verzekerd van de nieuwste functionaliteiten, doordat het platform regelmatig met nieuwe releases wordt geactualiseerd.
– Uw virtuele telefooncentrale wordt gehost in een beveiligd datacentrum, die op 24/7 basis beheerd, gemonitord en onderhouden wordt door professionals.

Huijbregts ICT kan uw organisatie helpen met alles omtrend ICT

Bent u benieuwd geworden hoe wij u kunnen ontzorgen op ICT gebied ? neem dan vandaag nog contact op om samen te bekijken hoe we ICT efficiënt kunnen inzetten binnen uw organisatie.