Voip Telefonie

Hi - VOIP

Uw organisatie en behoeftes kunnen veranderen. Daarom biedt Huijbregts ICT flexibele VOIP oplossingen: IP-telefonie die meegroeit met uw bedrijf. VOIP maakt gebruik van het internet, dus nieuwe vestigingen en extra toestellen koppelen is zo gebeurd. Net als het op- en afschalen van capaciteit. Wilt u doorkiesnummers of een integratie met uw CRM- of ERP-systeem of bellen vanuit Chrome? Het is allemaal mogelijk. Tenslotte betaalt u per gebruiker, dus nooit meer dan nodig.

Wat is Hi-Voip

Hi-VOIP is een hosted telefonie-oplossing en biedt een flexibele telefooncentrale in de cloud. Een vaste telefooncentrale op uw locatie is dus niet nodig. Hi-VOIP is makkelijk schaalbaar en u betaalt een vast bedrag per medewerker per maand.

Waarom Hi-VOIP?

Naast een flinke kostenbesparing biedt Hi-VOIP standaard veel handige functionaliteiten, zoals wachtmuziek, doorschakeling en een beheer-app. Groeit uw bedrijf en heeft u behoefte aan meer opties? Dan kunt u Hi-VOIP eenvoudig uitbreiden.

Voor wie?

Hi-VOIP is een schaalbare telefonie-oplossing voor  zzper’s, kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 75 medewerkers. Hi-VOIP staat voor een groot gebruikersgemak en een optimale bereikbaarheid.