LogoHuijbregtsICT

Backup & Recovery

Het veiligstellen van uw bedrijfskritieke data is één van onze belangrijkste taken als IT-serviceprovider.

Onze backup oplossingen

Online Backup / Lokaal

Het veiligstellen van uw bedrijfskritieke data is één van onze belangrijkste taken als IT-serviceprovider. Of u nu kiest voor een back-up op locatie of online back-up, wij verzorgen de controle en het beheer hiervan. Wij bieden verschillende producten, van basisoplossingen tot geavanceerde backup-servers met disaster recovery.

Gegevensbeheer

De meeste bedrijven die op dit moment actief zijn in ons land krijgen te maken met aardig wat data. Nu is het door de grote hoeveelheid aan online data wel van cruciaal belang geworden dat er met regelmaat een back-up wordt gemaakt. Zonder deze extra kopie is de kans aanwezig dat alle data verloren zal gaan. Dit wil je uiteraard voorkomen. Wij staan voor je klaar om dit uit handen te nemen gegevensbeheer & back-up.

Ransomware beveiliging

In onze back-up oplossing zit standaard een stukje beveiliging ingebouwd om uw bestanden te beschermen tegen een ransomware aanval. U bent verzekerd van een veilige back-up. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, neem contact met ons op.

Office 365 Backup

Bescherm uw bedrijf tegen dataverlies met onze Office 365 en bestandsbackup oplossingen. Bij Huijbregts ICT begrijpen we dat uw data het hart van uw bedrijf vormt. Daarom bieden we betrouwbare en veilige backup oplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijfskritieke informatie te beschermen. Of het nu gaat om e-mails, documenten, spreadsheets of presentaties, wij zorgen ervoor dat uw data altijd veilig is en gemakkelijk kan worden hersteld in geval van een calamiteit. Wacht niet tot het te laat is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze backup oplossingen en hoe we u kunnen helpen uw bedrijf te beschermen.

Uw kritieke data veilig stellen is Top Prioriteit voor ons !

We staan bekend om onze hoge mate van kennis en expertise als het aankomt op het gegevensbeheer & back-up. Door deze ervaring en expertise weet ons team precies hoe zij jouw gegevens moeten bescherming. Online Back-up van Huijbregts ICT is een betrouwbare back-up-oplossing voor al jouw bedrijfsdata.