LogoHuijbregtsICT

Systeembeheer

Ervaar De kracht van eenvoud !

All-in Systeembeheer

Huijbregts ICT – staat al jaren garant voor degelijk systeembeheer aan het MKB vanuit ons kantoor in Zundert. Onze diensten zijn proactief en preventief, waardoor problemen worden voorkomen, of vroegtijdig gesignaleerd. Het onderhoud van uw netwerk wordt veelal buiten kantoortijden uitgevoerd, zodat u geen hinder ondervindt van de dagelijkse werkzaamheden.

Onze diensten bieden wij aan voor een vaste prijs per maand of op nacalculatie. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de automatisering. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw computers altijd beschikbaar zijn en de IT-voorzieningen optimaal worden benut. 

Onderhoud

Het is belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen aan uw netwerk hiermee houdt u alle apparaten binnen uw netwerk gezond

Kantoor in de cloud

Altijd en overal kunnen werken, draagt bij aan de winstgevendheid van je organisatie. We geven u graag advies hierover

Maatwerk

Ieder bedrijf is anders door de vele jaren dat we actief zijn kunnen we u maatwerk leveren altijd voorzien van een passend advies

Systeembeheer

Vernieuwing IT-Omgeving

Veel bedrijven vinden het moeilijk om de juiste keuze te maken in nieuwe IT-toepassingen en systemen. Huijbregts ICT bekijkt per organisatie wat voor u voordelig is en in de praktijk het best werkt.

Security

ICT-beveliging is een erg breed begrip en voor veel bedrijven een complex onderwerp. Huijbregts ICT adviseert, implementeert en beheert security oplossingen, die aansluiten bij uw vraag.

Lees meer

Ontzorging

Wij zien het als onze plicht om u te ontzorgen in de snel veranderende wereld van ICT. De proactieve professionals van Huijbregts ICT zorgen dat ICT werkt voor u!  één vast aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken.

Hoe wij Systeembeheer toepassen

ICT is van groot belang voor ondernemingen. Eigenlijk overal waar mensen samen meer willen realiseren. Dat vraagt om een betrouwbare ICT-partner.

Die je ontzorgt en de regie over je ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) overneemt. Iemand die altijd een stap verder is en de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat zijn wij!

Over Huijbregts ICT

Huijbregts ICT, onderscheidt zich met name door de persoonlijke aanpak van oplossingen die klantgericht zijn,in combinatie met zeer scherpe prijzen!