LogoHuijbregtsICT

Cyber Security

Het beveiligen van data wordt steeds belangrijker, zeker nu veel mensen vanuit huis werken. Dagelijks zien we voorbeelden hoe het mis kan gaan. Samen kijken we naar de oplossing die het best bij uw bedrijf past.

Onze aanpak

Cybersecurity voor uw eigen organisatie

Als ondernemer weet u dat cybersecurity actueel is en dat het aandacht vraagt. Maar hoe pakt u het aan?

Samen zetten we daarom een        `Cyber Plan` op die uw organisatie helpt om de juiste maatregelen te treffen of om te controleren of de nu genomen maatregelen voldoende zijn.

Data governance

Data governance staat aan de basis van data management. Het betreft alle afspraken en spelregels waarmee u onder andere vastlegt hoe u van alle data gebruik wilt maken, wat uw doelen ermee zijn, hoe u de kwaliteit waarborgt en hoe de veiligheid van de data geregeld wordt. U legt er structuren mee vast en bepaalt er uw datastandaarden, visie en strategie mee. En u legt vast wie welke verantwoordelijkheden hiervoor heeft.

Voordelen van onze cyber security services

  • Altijd beschermd met onze 24/7 monitoring.
  • Alle data, bedrijfsgegevens en applicaties op een veilige plaats.
  • Cyber security op maat; in overleg stellen wij een passend pakket samen.
  • Wij denken en bewegen met je mee; verandert er iets in de bedrijfsvoering? Dan passen wij zo nodig ook de beveiliging aan.

Onze aanpak stemmen wij geheel op jouw bedrijf af, zodat je kunt vertrouwen op betrouwbare en doeltreffende ICT-beveiliging. De cyber security specialisten van Huijbregts ICT hebben de ervaring en kennis voor de optimale beveiliging voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over cyber security voor jouw bedrijf?