LogoHuijbregtsICT

Over ons

Huijbregts ICT  levert een breed pakket aan diensten van verkoop tot een complete omgevingen in de cloud.

“De kracht van eenvoud” dit vind u terug in al onze diensten!

Waarom is het de moeite waard om te kiezen voor Huijbregts ICT

Wij helpen u bij het oplossen van uw ICT uitdagingen

ICT is van groot belang voor ondernemingen. Eigenlijk overal waar mensen samen meer willen realiseren. Dat vraagt om een betrouwbare ICT-partner.

Die je ontzorgt en de regie over je ICT-omgeving (op locatie, uit de cloud of hybride) overneemt. Iemand die altijd een stap verder is en de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat zijn wij!

Huijbregts ICT in het kort

Enkele Cijfers over ons

Al jaren zijn we actief in de ICT om mensen te ontzorgen en ICT optimaal te laten werken.

Bedrijven in beheer
0
Diverse bedrijven vertrouwen ons het dagelijks het beheer toe van hun IT omgeving
Mensen tevreden geholpen
0

Door de jaren heen hebben we een grote klantenkring opgebouwd zowel particulier als zakelijk staan wij voor u klaar.

Lopende projecten
0
We hebben momenteel diversen projecten lopen hierbij gaat het om een volledig nieuwe ICT omgeving of een Office 365 werkomgeving.
Jaren actief
0

Huijbregts ICT heeft door de jaren heen al vele klanten geholpen, ervaring opgebouwd en vanaf het begin 100% focus op Cloud-Computing . Waardoor we u volledig kunnen ontzorgen van leverancier tot technologie.

Uw ICT omgeving zorgeloos laten werken voor u is onze prioriteit!

Huijbregts ICT, onderscheidt zich met name door de persoonlijke aanpak van oplossingen die klantgericht zijn,in combinatie met zeer scherpe prijzen.

Over ons in het kort

Ondersteunen van klanten in automatisering vraagstukken

Huijbregts ICT – staat al jaren garant voor degelijk systeembeheer aan het MKB vanuit ons kantoor in Zundert. Onze diensten zijn proactief en preventief, waardoor problemen worden voorkomen, of vroegtijdig gesignaleerd. Het onderhoud van uw netwerk wordt veelal buiten kantoortijden uitgevoerd, zodat u geen hinder ondervindt van de dagelijkse werkzaamheden.

Onze diensten bieden wij aan voor een vast bedrag per maand of op uur basis. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de automatisering. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw computers altijd beschikbaar zijn en de ICT-voorzieningen optimaal worden benut.