LogoHuijbregtsICT

Apple Systeembeheer

Huijbregts ICT: Apple experts topkwaliteit ondersteuning met behulp van MDM- en Apple remote -tools voor een efficiënte en naadloze ondersteuning.

Mac’s in uw netwerk

Mac’s in netwerkomgevingen geven nog wel eens wat problemen om goed te functioneren binnen het kantoornetwerk. Centraal printen, mailen via het bedrijfsnetwerk, centrale dataopslag en remote werken zijn tegenwoordig een vereiste voor elke werkplek, zo ook voor de Mac. Bedrijven die van oudsher geen Apple gebruikers waren krijgen steeds vaker te maken met medewerkers die deze producten gewend zijn. Daarmee groeit ook de vraag naar integratie van Apple producten binnen een Windows netwerk. Van Huijbregts ICT hét bedrijf in de regio Noord-Brabant met ervaring in het koppelen van Apple software/computers in Windows netwerken. Al dan niet door middel van Active- of Azure directory.

Mac’s in Windows netwerk

Niet zo lang geleden leek dit een onmogelijke combinatie. Tegenwoordig is het met de juiste technische kennis heel goed mogelijk om een MacBook of iMac te integreren in uw Windowsinfrastructuur. Inclusief toegang tot uw email, agenda’s en bedrijfsgegevens. Huijbregts ICT kan u hierbij adviseren en de volledige implementatie voor u verzorgen.

Office365 samen met Mac's

We ontvangen regelmatig het verzoek waarin gevraagd wordt of een Mac goed kan functioneren in een kantooromgeving. Deze vraag wordt vaak gesteld in combinatie met Office365. Werken met Office365 op een Mac in een kantooromgeving werkt goed, maar heeft nog steeds beperkingen. Onze conclusie is dat Office365 een significante verbetering is voor de Mac. Er zijn echter nog steeds beperkingen die alleen werken met de Windows-versie van Office.

iPhone & iPad

Mobiele apparaten zijn al lang geen ‘speeltjes’ meer. Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van deze mobiele apparaten en vinden nieuwe toepassingen. Logisch dat de wens bestaat deze iPads en iPhones te integreren in het bedrijfsnetwerk. Werkt u in een Windows 365 Cloud PC of RDS omgeving of ? Dan kunt u gewoon met deze apparaten werken op uw bedrijfsapplicaties. Huijbregts ICT is een specialist op het gebied van implementeren en beheren van Mac’s in een traditionele netwerkwerkomgeving. Wilt u daarover meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Hieronder vindt u een opsomming van Apple-beheer en -onderhoudsdiensten:

1. Installatie van macOS en andere Apple-software.
2. Updaten van software en stuurprogramma’s.
3. Back-up- en herstelservices voor gegevens.
4. Beveiligingsdiensten, waaronder malware- en virusbescherming.
5. Instellen en beheren van e-mailaccounts en agenda’s.
6. Netwerkbeheer voor draadloze en bekabelde netwerken.
7. Installatie en beheer van printers en andere hardware.
8. Ondersteuning voor problemen met software, hardware en netwerk.
9. Uitbreiding en upgrade van apparatuur.
10. Advies en training op maat over het gebruik van Apple-producten.

Dit zijn slechts enkele van de diensten die kunnen worden aangeboden bij Apple beheer en onderhoud. Het begrijpen van enkele van deze diensten kan u helpen bij het vinden van een dienstverlener die aan uw specifieke behoeften kan voldoen.

Apple Systeemb