Skip to content

Apple Systeembeheer

Nam sed est et nunc ullamcorper commodo vitae in risus. Suspendisse ac est eget mi fringilla accumsan.

Mac’s in uw netwerk

Mac’s in netwerkomgevingen geven nog wel eens wat problemen om goed te functioneren binnen het kantoornetwerk. Centraal printen, mailen via het bedrijfsnetwerk, centrale dataopslag en remote werken zijn tegenwoordig een vereiste voor elke werkplek, zo ook voor de Mac. Bedrijven die van oudsher geen Apple gebruikers waren krijgen steeds vaker te maken met medewerkers die deze producten gewend zijn. Daarmee groeit ook de vraag naar integratie van Apple producten binnen een Windows netwerk. Van Huijbregts ICT hét bedrijf in de regio Noord-Brabant met ervaring in het koppelen van Apple software/computers in Windows netwerken. Al dan niet door middel van Active- of Azure directory.

Mac’s in Windows netwerk

Niet zo lang geleden leek dit een onmogelijke combinatie. Tegenwoordig is het met de juiste technische kennis heel goed mogelijk om een MacBook of iMac te integreren in uw Windowsinfrastructuur. Inclusief toegang tot uw email, agenda’s en bedrijfsgegevens. Huijbregts ICT kan u hierbij adviseren en de volledige implementatie voor u verzorgen.

Office365 samen met Mac's

Wij hebben regelmatig het verzoek of een Mac in een kantooromgeving goed kan functioneren. Specifiek komt deze vraag ook in combinatie met Office365. Werken met Office365 op een Mac in een kantooromgeving werkt goed maar heeft zeker nog zijn beperkingen. Onze conclusie is dat Office365 een grote verbetering is voor de Mac. Echter zijn er nog steeds een aantal beperkingen welke wel volledig met een Windows versie van Office werken

iPhone & iPad

Mobiele apparaten zijn al lang geen ‘speeltjes’ meer. Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van deze mobiele apparaten en vinden nieuwe toepassingen. Logisch dat de wens bestaat deze iPads en iPhones te integreren in het bedrijfsnetwerk. Werkt u in een Windows 365 Cloud PC of RDS omgeving of ? Dan kunt u gewoon met deze apparaten werken op uw bedrijfsapplicaties.  Huijbregts ICT is een specialist op het gebied van implementeren en beheren van Mac’s in een traditionele netwerkwerkomgeving. Wilt u daarover meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wilt u meer informatie wat we voor u kunnen betekenen voor het beheren van u Mac's , iPhones & iPads
Apple